VILKA ÄR VI?

Susann heter jag som driver kennel Suspecial's. Jag bor på landet strax utanför Jönköping tillsammans med Calle och ett gäng hundar. Varmt välkommen!

Vad gör vi?

Jag har en liten uppfödning av SKK-registrerade Jack Russell Terriers som alla bor i huset som kära familjemedlemmar. Jag har endast 1-2 kullar om året vilket innebär att jag hinner lära känna alla de nya små liven och har gott om tid att scoialisera dem med världen utanför valphagen. Jag jobbar en hel del med mina hundar och aktiverar dem med bl.a. lydnadsträning, rallylydnad och viltspår vilket är mycket uppskattat av hundarna. Utställning är också något jag gärna åker på, både för att meritera hundarna och få dem bedömda men även för att träffa vänner med samma intresse.


Mitt mål är att föda upp friska och rastypiska Jack Russell Terriers med en god mentalitet, därför använder jag mig endast av ögonlysta, patellaundersökta och hundar som genomfört BPH i min avel.


Vad är Jack Russell?

Jack Russell Terriers är en sund, vaken och aktiv hundras med en härlig mentalitet som gärna hänger med sin familj på allt de hittar på Det är inte så noga vad ni gör bara ni gör något där de får vara en del av ert liv. 


Det är verkligen en stor hund i litet format som gillar de flesta aktiviteter! Så letar du efter en kompis att softa med i soffan är det kanske en annan ras du letar efter.